Avast Firewall Protection Kuinka poistaa käytöstä?

 

Useimmilla teistä nykyään on älypuhelin, kannettava tietokone tai tietokone, jota käytät säännöllisesti kaikenlaisiin tarpeisiin. Näiden teknisten laitteiden avulla voit tavoittaa kenet tahansa muutamassa minuutissa, huolehtia kotitöistäsi, oppia lisää eri aiheista jne. laajalla marginaalilla, kun varustat heidät Internet yhteydellä. 

Siksi useimmat ihmiset ovat nykyään melko riippuvaisia näistä kohteista. Mutta joskus ne voivat myös vaikeuttaa asioita esittelemällä järjestelmäsi viruksille, haittaohjelmille ja hakkereille netissä surffaillessasi. 

Haluatko päästä eroon tästä ongelmasta parhaalla mahdollisella tavalla? Jos vastauksesi on kyllä, sinun tulee varustaa järjestelmäsi huippuluokan ja nykyaikaisella virustorjuntaohjelmalla, kuten Avast.

Se on eräänlainen sovellus, jonka avulla voit suojata gadgetejasi kaikenlaisilta teknisiltä uhilta. Tästä syystä sinun tulee pitää mielessä, että saat mahdollisimman pian lisätietoja siitä, kuinka se toimii Avast Tuki numeron ohjauksessa.

Onko tämä ensimmäinen kerta, kun olet yrittänyt selvittää, kuinka voit määrittää ja navigoida järjestelmässäsi olevan yksityiskohtaisen virustorjuntaohjelmiston, kuten Avast, tarjoamien useiden toimintojen välillä? Jos vastauksesi on kyllä, et ehkä ole varma mistä aloittaa tai mitä tehdä.

Tällaisina aikoina yksi parhaista asioista, joita voit tehdä, on ottaa yhteyttä Avast Tekniseen Tuki tiimiin ja kehottaa heitä auttamaan sinua vastaavasti. Voit soittaa, lähettää tekstiviestin, lähettää sähköpostia tai keskustella live chatissa heidän kanssaan aina kun sinulla on aikaa, koska he ovat tavoitettavissa koko päivän.

Muutakin vaihetta voit noudattaa, jos olet valmis poistamaan Avast Firewall Protectionin käytöstä. Tarkastellaanpa niitä nyt yksityiskohtaisesti:
  1. Ensimmäinen asia, joka sinun on tehtävä, on avata virustorjuntasovellus valitsemassasi laitteessa
  2. Kun löydät itsesi ohjelmiston kotisivulta, napauta kohtaamasi Avast Shields ohjauspaneelia
  3. Sinulle tarjotaan luettelo vaihtoehdoista, napauta Live Update painiketta
  4. Valitse seuraavalta avautuvalta sivulta Poista käytöstä painike ja vahvista toiminto valitsemalla Kyllä
  5. Tallenna muutokset ja poistu ikkunasta

Soita Avast Asiakaspalvelu Suomi, jos et ymmärtänyt mitään yllä olevista vaiheista.